maandag 1 oktober 2012

Count your blessings

We zijn een paar dagen later nu, en we zijn weer klaar voor het vervolg. De tik deed even pijn maar is nu aanvaard. We kijken volop vooruit en zullen die smerige kankercellen eens laten zien dat er niet met deze superheld te sollen valt (ook al weten we dat er nog wel moeilijke momenten zullen komen).

Jenne heeft deze keer niet zo veel last gehad van de chemo, enkel wat meer vermoeid en terug wat meer nachtmerries. Dit is natuurlijk nog maar het begin. Het zal waarschijnlijk elke keer erger worden, zeker de keren dat hij er drie op één dag krijgt. Maar alle goede momenten zijn meegenomen.
Vanaf nu is het elke donderdag chemodag voor ons. Deze week is meteen een zware. Donderdag krijgt hij voor de eerste keer de drie samen. Hopelijk is hij nu nog sterk genoeg om mee te vechten. Dankzij alle bemoedigende woorden en steun zullen we er alleszins klaar voor zijn.

Tijd dus voor nog een "Count your blessings":
De zon die de laatste dagen van de partij was en waaruit we zo veel mogelijk energie hebben proberen te halen, Jenne die zich regelmatig versprak en daar zelf heel smakelijk mee kon lachen, Mona die genoot van haar wekelijks balletafspraakje, chemo waar je niet veel van merkt, bezoek van een prinses, flamencodanseres en Sinterklaas, giechelende en lachende kindjes, merken dat je niet alleen staat, de tijd die ik krijg(van mijn werkgever, de maatschappij) om bij mijn gezin te zijn!
1 opmerking:

 1. Wat zijn jullie toch een moedig en sterk team!
  We volgen jullie verhaal op afstand en staan steeds weer in bewondering voor zoveel optimisme...
  Er komen nog 'zwarte' dagen, maar we wensen jullie vooral héél veel 'zonnige' dagen! En voor jullie superheld héél veel superhelddagen!
  Dikke knuffel aan 4 helden!

  Johan en Annemie

  BeantwoordenVerwijderen