zondag 2 september 2012

Spanning

De spanning loopt op ten huize Wilsens. Iedereen loopt er wel normaal bij, maar voelt toch ook wel een zekere spanning. Spanning voor de eerste schooldag morgen: nieuwe klas, nieuwe juf, klasgenootjes terugzien, warme maaltijden in de refter, alleen naar school, zonder Jenne,...
Spanning voor A die terug aan het werk gaat en iedereen onder ogen moet komen.
Spanning voor de MRI morgen: om half 6 opstaan om Jenne eten te geven (na 6u mag hij niets meer eten), hopen dat hij daarna nog even terug in slaap valt, hopen dat Mona hier niets van merkt en pas om 7u30 wakker wordt, Mona naar school brengen en zelf terugkomen, dan tot 14u zonder eten de tijd zien te doden, in slaap gedaan worden, ontwaken, bloedtesten afwachten,...

De laatste dagen waren vreemd. Bijna vergaten we hoe ziek Jenne is. Hij leek net een gewoon jongetje, bijna niets aan de hand. Morgen terug naar de realiteit en hopen dat het meevalt. Ik denk niet dat we morgen al iets gaan weten, dus vanwaar die spanning? Misschien omdat het gewone leven zich nu hervat, maar dan zonder dat Jenne eraan deelneemt. We zijn natuurlijk wel blij dat hij zo veel thuis kan zijn. Het had ook erger gekund, dus we gaan niet klagen. Vol goede moed gaan we morgen dus allemaal met ons eigen ding aan de slag.

3 opmerkingen:

 1. Dag Eva en ook anton, mona en zeker Jenne Superheld..

  Ik wens Mona een goeie start voor het nieuwe schooljaar en Anton toch een fijne eerste werkdag na 'het nieuws'...
  Lieve Eva, jou en Jenne wens ik een aangenamere ervaring met de scan toe dan de vorige keer... We duimen hier heeeeeeeel hard!

  Dikke knuffel van Miet, Koen en ook de 4 kids die Jenne echt wel een superheld vinden. (Volgens Itse is hij veel stoerder dan superman, want hij moet vechten tegen iets in zijn eigen lijfje, dus tegen iets dat hij niet kan zien, dus dat is mega-kei-heldhaftig!)

  sterkte...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij wensen Mona een superleuke eerste schooldag met een leuk weerzien van al haar vriendjes.

  BeantwoordenVerwijderen