zaterdag 18 augustus 2012

koortsvrij!

Vanmorgen is Jenne al zingend wakker geworden. Hij had geen koorts en was goed gezind. Een stralend begin van een mooie dag. Het was vandaag eigenlijk de eerste keer sinds lang dat Jenne redelijk goed was. Af en toe kon er zelfs een lach af. Veel actie heeft hij vandaag niet ondernomen maar zijnen babbel kwam wel al terug. Hij wou al heel vroeg terug naar zijn bedje en heeft dan 4u geslapen.

We kregen bezoek van tante M vandaag. Mona heeft heel de namiddag in het zwembad gespeeld en al haar kunsten getoond. Daar had Jenne nog geen zin in. Hij wou liever binnen blijven. Begrijpelijk met die warmte.
Een kleine domper op de feestvreugde was dat Jennne nu heel erge diarree heeft. Hij voelt het er zelfs niet uitlopen. Dus toch maar terug pampertje aan. Daar schaamt hij zich een beetje voor. We belden voor de zekerheid nog even naar de dokter. Het blijkt weer één van de vele gevolgen van de chemo te zijn. Ofwel zijn ze "verstopt" ofwel hebben ze diarree. Nu moet hij natuurlijk heel veel drinken, zeker met die hitte. Om de avond mooi af te sluiten, besloot Jenne niet enkel om toch nog eens een warme maaltijd te eten maar dan ook nog eens om zijn heel bord leeg te eten. We hebben er toch even op geklonken.

3 opmerkingen:

 1. goed nieuwsdag dus gisteren. Zingende Jenne en
  moedige legebordeter !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Absoluut en vandaag ziet er ook goed uit! Nu slaapt hij maar hij was heel goed gezind vanmorgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We zijn er eindelijk in geslaagd te weten te komen hoe we jullie hierop konden bereiken. Leuk te lezen dat Jenne een fijn en goed w-e gehad heeft. En mama, papa en Mona daardoor ook waarschijnlijk. Grtjs en dikke knuffels aan iedereen.
  Tania & Co

  BeantwoordenVerwijderen