maandag 20 augustus 2012

Baaldag

Jenne was vandaag weer koortsloos. Hier kunnen we wel aan wennen.
Tijdens het ontbijt werd er een postpakket geleverd. Cadeautjes voor iedereen. De kindjes vonden het geweldig. Bedankt V!
Normaal gezien moesten we vandaag terug naar het ziekenhuis voor een check up omdat Jenne zo veel koorts had. We gingen ervan uit dat dat, nu Jenne al een paar dagen geen koorts meer heeft, niet zou doorgaan. We belden dus pro forma naar het ziekenhuis. Helaas, we moesten toch gaan. Jenne had dit niet verwacht en de schrik sloeg meteen toe. Weer dat bed omhoog, weer die plakker eraf halen, weer prikken, weer duwen op de buik...weer bang zijn. Hij zag het echt niet zitten. Ook voor ons was het even herplannen want Mona zou vandaag met omi en opi naar zee vertrekken. Dus snel snel spullen voor het ziekenhuis pakken, pleister eraf, Emlazalf erop, nieuwe pleister erop, Mona afzetten bij omi en opi en weer weg.
Er werd bloed genomen om de crp-waarden te checken en er moest ook een foto van de tanden genomen worden. Daarna weer wachten. De diëtiste kwam langs om te kijken of Jenne nog wel goed eet. Hij was weer vermagerd en ze begon zich zorgen te maken. Het bloed was nog net ok maar als hij blijft vermageren zal hij toch een sonde moeten hebben. Daarna nog even een gesprek met de dokter en dan mochten we gaan. Alles was in orde. Donderdag worden we terug verwacht voor de chemo.

Ik had echt een baaldag vandaag. Het was me allemaal te veel. Ik weet niet waarom eigenlijk. Niet meteen een directe aanleiding denk ik. Integendeel. Jenne heeft vanavond weer redelijk goed gegeten (vanmiddag niets,maar in de namiddag wel aardbeitjes). Gewoon een baaldag dus. Morgen hopelijk beter.

1 opmerking:

  1. volhouden Eva en die baaldag mag en kan er bij.
    Tof dat Mona een paar dagen van de verwennerijen van omi en opi kan genieten.
    sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen